Jdi na obsah Jdi na menu

Antivir proti SARS Cov 2 objeven !!

Na světě se stávají náhody až neuvěřitelné. Zrovna, když svět oznámil, že vydá desítky miliard dolarů na výzkum a výrobu antiviru na nový vir, který přišel údajně z čínské laboratoře když někdo snědl pokusného netopýra, tak nedaleko od této laboratoře se sešli nejlepší vědci z celého světa aby dokázali, že člověk je přeci jenom silnější, než matka příroda a oznámili, že již proběhly první pokusy na netopýrech a všech sto procent naočkovaných netopýrů zemřelo do několika hodin poté, co byli očkováni. Látka je tedy velice účinná a v první fázi se vědci budou snažit přes různé aplikace najít všechny netopýry ve světě, kteří někdy byli v Číně a tyto budou povinně očkování. Karanténa není zapotřebí, protože zemřou do několika hodin. Druhá fáze se bude již týkat člověka. Aby nemusel být člověk očkován proti novému viru a nemusel umírat jako netopýr, byl vyvinut nový mobilní telefon značky Huawa MS G5, který údajně zabrání šíření viru a když jej bude mít každý na planetě, nemusíme se bát žádných bakterií ani virů a budeme žít ve zdraví a míru. Toto slibují vědci, kteří se na vývoji podíleli a nyní obdrží z rukou amerického prezidenta několik desítek miliard dolarů v hotovosti, které budou moct proměnit ve vir tuální měnu. Vědci také oznámili, že všechny rodiny s více než 6 dětmi obdrží 9. telefon zdarma, aby tak pomohli sociálně slabším a nevystavovali je rizikům, že by neměli na ochranu proti viru. Je to nádherné gesto, které si zaslouží opravdu potlesk. Americký prezident si trochu postěžoval, že nový antivirový telefon nemá některé aplikace, na které je v Americe zvyklý a neví, zda se tedy domluví i s vůdcem Severní Korei, jestliže by nefungoval whats app s překladem. Americký prezident naznačil, že by event. byl ochoten vyměnit patent na Huawa MS G5 za technologii G5. Je vidět, že Koronavirus nepřinesl pouze negativa, ale možná, že spojí všechny národy a náboženství pod jednu střechu a to pod telefon Huawa MS 5G, který se nyní bude prodávat za uvádějící nízkou cenu a to pouze za 1.200 dolarů kousek. Jak již bylo zmíněno, početné rodiny budou moct na interaktivním formuláři požádat o 9. kousek zdarma, dokáží-li, že opravdu jejich rodina bez babiček a dědů čítá více než osm členů z nichž žádný není adoptován a nevydělává víc než 1 milion dolarů ročně po zdanění. Tuto nízkou počáteční cenu bude firma držet až do konce pandemie a do té doby, než zemřou všichni netopýři, kteří někdy přeletěli Čínskou lidovou republiku nebo-li Čínu. Samozřejmě ti, co byli pouze někde na číně, ty zabíjet nemusíme, ale všechny čínské restaurace, které čínu nabízí by měly být alespoň na dva týdny v karanténě, aby je žádný z netopýrů nemohl v době vyhlazování jejich druhů, navštívit a neocitl se omylem na seznamu škodných. 

Ještě dnes jsem si zakoupil chytrý telefon Huawa MS 5G,. který mi do dvou hodin byl dopraven dronem přímo do domu a převzetím telefonu se automaticky z mého bankovního účtu odepsalo 1.200 dolarů za telefon a 1 000 dolarů za dodání. Byl jsem nesmírně šťasten, že držím jako jeden z prvních na světě novinku, která zachrání svět. Četl jsem si pozorně přiložený návod a opravdu bylo potvrzeno, že tento telefon účinně odráží všechny viry a bakterie, které by mi mohly ublížit, jestliže ho budu mít u sebe zapnutý 25 hodin denně. Ne méně a ne více. Pro jistotu jsem si koupil ještě jeden, kdyby se mi během dne jeden vybil a nemohl být aktivní celých 25 hodin denně. Jak píší výrobci ani o minutu méně nesmí být vypnut, jinak nemohou zaručit jeho ochranu proti virům. Když dorazil i druhý telefon za 1200 + 1000 dolarů, začal jsem přemýšlet, jak to udělat, aby byly oba 25 hodin denně v provozu a mohly mě tak ochránit, i kdybych třeba hodně telefonoval a baterie nestačila. Podařilo se mi přijít na to, jak obě baterie propojit a jak se vyhnout nebezpečí, že by se během dne telefon vypnul a ztratil svou ochrannou funkci. V návodu ale již nebylo napsáno, jestli si musím koupit i nového budíka, který by měl 25 hodin. Musím se ještě nad tím zamyslet, jak to udělat, aby všichni věděli, že kvůli koronakrizi se  moje budoucí dny o hodinu prodlouží a dokud nebude mít celý svět MS G5, tak to bude asi trochu chaos. Hlavně, abychom se nezbláznili a mohli být konečně šťastni. 

Tak a to byl asi můj poslední příspěvek k SARS cov 2, protože si začínám myslet, že mně z toho pomalu jebe.  Včera, když jsem tento nesmysl dopsal, napadlo mě, že by mě mohli za to i popotahovat, protože by to mohlo vyznít, jako že si myslím, že to byla čínská pomsta za sankce proti Huawei, ale nakonec jsem to tedy nesmazal a zatím se nic neděje. Je jasné, že to bylo napsáno proto, abychom viděli, jak nás mohou media ovlivnit. Kdybych to opravdu napsal tak, že bych tam jmenoval nějaké profesory a nějaké instituce a nenapsal tam pak tu hovadinu s telefonem za 2200 s dodáním, třeba by opravdu někteří nakonec uvěřili, že existuje telefon proti viru a naopak v mém předešlém nesmyslu by zase lidé mohli uvěřit tomu, že opravdu telefon může přitahovat na sebe viry. Omlouvám se všem, co si to přečetli a které jsem naštval těmi bludy, ale stále zdůrazňuji, že to je taková moje terapie, když se naštvu na to, jak ten svět kvůli této koronakrizi blázní. Na jednu stranu tě zavřou a nesmíš vylézt pomalu ani na zápraží a na druhé straně teď otevřou hranice a přitom ten vir tady je stále, ale ne v takovém množství, v kterém byl importován nebo od někud exportován.  Už jenom ta blbost, že se na světě předhání 100 laboratoří, aby udělali vakcínu. Jak jsem již psal, kdyby dali dohromady 300 nejlepších virologů na světě do jedné laboratoře a dávali jim 200 000 Euro měsíčně a to každému, tak by to bylo za rok 2.400 000 euro pro jednoho x 300 = 720 000 000 Euro a kdyby hledali 2 roky, tak by to nebyla ani 1,5 miliard. Přečtěte si někde, kolik miliard EUR do toho vlády dávají. Kdyby se přeci těm 300 supervědcům nepodařilo do dvou let nic najít, asi ti ostatní to také nenajdou a museli bychom čekat na náhodu, jako u penicilínu třeba.  Teď vyhazují miliardy a když je někdo nemocný a potřebuje trochu dražší lék, tak na to většinou peníze nejsou.  Raději přestanu nyní, abych se zase nerozepsal, začíná to v mně vřít, když si uvědomím, kdo nám na světě vládne. Určitě to není láska, co nás má v hrsti. 

Mějte se rádi, láska je lék na vše. 

T.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář