Jdi na obsah Jdi na menu

Rouška ho udusila !

Nevím, co tím myslel novinář nebo novinářka, již si nepamatuji, kdo to na Seznamu napsal, že vláda snad rozhodla, že se nebudou testova senioři a taky lidé nad 40 let. Ptám se, V kterém věku jsme vlastně člověkem v našem životě?  V jakém věku se stáváme  člověkem a v jakém věku se z člověka stává senior ? Je tedy senior další evoluční vývoj, který přichází po člověku? Je to ještě homo sapiens sapiens, nebo jenom homo sapiens, tzn. bez rozumu, ale moudrý? Nebo je to zcela nějaká nová rasa?  

Co se týká udušení rouškou, tak o tom vlastně raději nechci ani psát. Ale dnes když jsem byl běhat, tak jsem si uvědomil, když jsem viděl ty lidi s rouškou, protože v Toskáně to je také nařízené, jako v ČR, jak na kole, nebo na motorce nebo dokonce v autě mají roušku, a řídí s gumovými rukavicemi na rukou, i když jedou ve svém vlastním autě, tak jsem si uvědomil, kolik lidí ještě zemře na následky těchto některých nedomyšlených nařízení. Začínám se stále více ptát, proč vlastně tento strach, který v nás vyvolává Koronavir, i když není až zas tak nebezpečný pro lidstvo jako kouření, alkohol, hlad a život na silnicích. My se strachujeme proto, protože nám někdo ten strach udělal. Byl to záměr? Na kouření, alkohol, hlad a cestování (auto, moto, kolo, chodci) zemře každým rokem 40 000 000 lidí, tedy každý den zemře 110 000 lidí na něco, na co by nemuseli zemřít, kdyby to tu nebylo. Každou hodinou zemře 4500 osob na kouření, hlad, alkohol a cestování.

Nikdo ale nesnižuje výrobu cigaret, ani ji dokonce nezakáže, není stav nouze, i když se jedná o 6 000 000 lidí ročně, kteří zemřou na cigarety a 2 500 000 lidí se uchlastá a nikdo nezakáže alkohol. Je to ale pochopitelné, proč bychom měli zasahovat tam, kde nám to přináší ekonomické výhody a navíc, rodí se asi dvakrát více lidí než jich zemře. Kdybychom tedy sami neregulovali počet obyvatel na planetě tím, že bychom jim nenabízeli jedy, drogy a jiné látky, na které se umírá dříve, než by lidé sešli stářím, tak za chvíli bychom se sem nevešli. Museli bychom rozšířit počty těch, co umírají hlady, ale kam s nima, aby je viděli jenom ti novináři, kteří by nekritizovali náš civilizovaný svět? Kromě tedy kouření, hladu atd. se nám naštěstí povedlo s pomocí těch nejbohatších na přelomu 19. a 20. století podporovat vysoké školy, které vychovávaly lékaře, kteří pochopili, jak důležité jsou pro zdraví léky. Dokonce i v Číně se již tato finanční pomoc projevuje masivně a i čínští lékaři se pomalu odvracejí od zastaralé tisíciletí používané tradiční čínské medicíny, která ještě neznala všechny ty možnosti dnešní chemie a technologie. Kdo by ještě před 200 lety myslel na to, vyrobit takový vir, kterým by se mohlo lidstvo vyléčit. Tehdy to nebylo možné. Byly zde přírodní epidemie, ale řízené pandemie tu nebyly. Takže nejen, že máme léky, které na jedné straně jedinci pomohou, ale na druhé straně udělají lidstvu dobrou službu v tom, že toho jedince vnitřně nahlodají a když bude pokračovat v chemickém léčení, dost pravděpodobně zemře na něco, na co by nikdy nemusel zemřít. No a tím, že se člověku moudrému, člověku rozumnému - homo sapiens sapiens - podařilo vyrobit v laboratoří již před 25 lety virus španělské chřipky, tím jsme se dostali na novou rovinu, jak můžeme regulovat stav populace. 

Dnešní pandemie nám ukázala, jak takový vyrobený vir, který je dobře mířený, dovede v krátkém čase zabít více lidí, než nějaký hloupý aspirin. Tím ale, že se jedná o vir vyrobený, tím nebude mít tolik síly, protože mu chybí evoluční síla, chybí mu přírodní dravost a pud sebezáchovy, tak asi brzy ochabne a je pouze na nás, zda se nám podaří rozeslat další mutace, aby pokračovala redukce obyvatel. 

Já osobně nejsem pro tento scénář, nelíbí se mi ani zabíjení zvířat, ani kácení pralesa, který je plícemi planety Země a už vůbec nemohu schvalovat zabíjení lidí ani virem, ale ani zbraněmi. Nemám rád války a hnusí se mi články v novinách, když redaktor píše o tom, jak nějaká zbrojovka vyrobila více munice, než vůbec doufala a že tedy její ekonomická situace je velice růžová. Ten redaktor si asi neuvědomí, jaká situace nastane tam, kde se ta munice spotřebovává. Tam už to není tak růžové, ale přímo krvavé. Já osobně si myslím, že bychom se měli zamyslet nad sebou samými a uvědomit si, co se nám osobně líbí, co dostáváme od společnosti a co se nám nelíbí a podle toho bychom možná měli začít jednat i vůči cizím. Jestliže se mi nelíbí, aby mě někdo zabil nebo vystřílel rodinu, tak se budu snažit žít tak, abych tomu zabránil, aby se to nestávalo jiným. 

Je jasné, že tak, jak žijeme dnes, tak není možné přežít na této planetě. Když bychom si spočítali, že se zvyšuje průměrný věk, že umírá tak málo lidí proti těm, co se narodí, tak je jasné, že to za pár let nepůjde takto dál. Jediná možnost, jak se humánně zbavit této nerovnováhy a přitom nevybíjet obyvatelstvo tak, jak si to ekonomika přeje, je návrat k přírodě. Je návrat k víře v přírodu a její inteligenci. Jedině Vesmír nám může pomoct, jedině Vesmír má tu moc, abychom mohli být na planetě všichni do jednoho šťastni. Člověk si začal v určitém bodě myslet, že on je ten, který na Zemi vládne a že to tady zvládne a ovládne. Bohužel již posledních 200 let nám jasně a celkem tvrdě ukázalo, že se homo sapiens sapiens opravdu mýlí. Vytratila se láska z našich buněk a láska je právě ta energie, která je pro naše buňky tak důležitá. Přestali jsme věřit tomu, že si příroda se vším poradí tak, jak si miliardy let dovedla poradit. Najednou jsme zapomněli na její inteligenci a upřednostňovali jsme blahobyt. Blahobyt individua, ale ne blahobyt celku. 

Ten virus, který zabíjí, i když není přírodní, tak přišel od Vesmíru, Vesmírná inteligence, tak nazývám svého Boha, využila vědců k tomu, aby nám dali znamení, aby dali celému světu znamení, že jdeme špatným směrem. Jestliže toto znamení nyní nepochopíme, tak přijde ještě jedno nebo dvě a pak konec. Vesmír je k nám shovívavý, protože jsme jeho děti a snaží se nám stále domlouvat a ukazovat nám cestu tak, jak to dělají i rodiče zde na planetě. Ale jestliže dítě nechce rodiče poslechnout, kteří mu ukazují různé nástrahy, které ho v životě mohou potkat a říkají mu třeba, neber drogy, může tě to zabít. Dítě, které neuposlechne rady rodičů a začne brát drogy, může zemřít, když si nenechá pomoct. Mnohé děti si ale myslí, že jsou natolik chytré, že to zvládnou a nakonec se předávkují a zemřou, i když jejich rodiče je tolikrát v životě varovali. 

Zrovna tak se to může stát s námi na planetě. Dostáváme tolik znamení od Vesmíru a my na ně kašleme. Třeba tsunami bylo již opravdu velké a silné znamení, ale to jsme přešli s tím, že jsme si řekli, to se nás netýká. Ale ono se nás to právě hodně týkalo. Pak máme SARS, EBOLU stále ještě někde je i MOR atd. Znamení je tu plno. 

Koronavir (tedy ty tady existují již miliony let), který nás dnes tak "překvapil" je další z těch znamení. Svět je vystaven opravdu velké zkoušce, ne té, jak oni mluví politici, ne té ne. To špatně chápeme. Je to zkouška našeho ducha. Jak je ještě silný a schopný regenerace. Zjistí-li vesmír, že náš duch ještě není ztuhlý a je schopen se přírodě přizpůsobit, tak nás ten vir za chvíli opustí a budeme moct dokázat, co jsme si z toho vzali pro sebe. Pak přijde zkouškové období, a jestli neobstojíme, tak přijde něco horšího, než SARS Cov2, bude to silnější a možná, že to bude dokonce přírodní a to pak bude opravdu masakr. Vše živé, co není vyrobeno chemicky má v sobě pud sebezáchovy a rve se tedy o přežití a hledá možnosti, jak vyzrát nad vším, co ho chce zničit. Třeba již chřipkový vir by mohl být takovým malým ukázkovým příkladem. Doktoři sice očkují, ale naslepo, vůbec neví, s čím ten vir příští rok přijde. Nemáme za celá ta dlouhá léta nic v ruce, co by ten chřipkový vir vymýtilo z planety. Když přišel mor a nebyly léky, příroda si udělala na planetě "pořádek". Vyhubila mnoho těch, které vyhubit chtěla. Musíme vidět, že kácení obyvatel, tak jak to dělal MOR bylo od přírody promyšlené. I když umíraly děti a byla to tragédie, přesto nevymřeli všichni. Příroda tou velkou katastrofou chtěla zbytku obyvatel ukázat jak je silná a že války a bezpráví nemá ráda a chtěla, aby se do duší vrátilo více lásky. Bohužel se jít to nepovedlo tak, jak si představovala. Přišly ještě další vlny moru, ale ani ty nepomohly. 

Co bude dělat počítačový expert programátor, když se mu nedaří očistit disk od viru. Udělá si zálohy a přinejhorším tedy vše pak smaže a začne znovu vkládat na disk, aby mohl pokračovat ve své práci. Co udělá Vesmír, když zjistí, že v jeho projektu Homo sapiens sapiens je vir, který nedovolí buňkám vstřebávat více vesmírné lásky. Myslím, že udělá to samé, co dnešní programátor.

Proč myslíte, že Vesmír dává možnost Breathariánství ? Myslíte si, že by to nebylo skvělé pro přírodu, kdybychom nemuseli jíst a mohli se živit pouze vesmírnou energií, kterou jedinou naše buňky potřebují?  Ty nepotřebují knedlo zelo vepřo, ale pouze tu energii z toho a z čeho myslíte, že je knedlo zelo vepřo? Z ničeho jiného , než z vesmírné energie. Proč myslíte, že nám ukazuje Vesmír všechny možné facety světa, třeba to, že nějaké dítě dokáže nakreslit mapu města a jeho přesné hranice, aniž by to město viděl shora. Proč někdo může vydržet v ledu přes hodinu, když normální člověk zemře po deseti minutách? Proč někdo přejde přes rozpálené uhlíky bos a druhý má takové puchýře, že se jen těžko hojí. Je to vše proto, abychom si uvědomili, jaké kapacity má náš mozek a co všechno bychom mohli mít, kdybychom nebyli tak zabednění a slepí. 

Podělím se zde o jeden velice smutný příběh. Je to moje osobní poznání a setkání s Bohem, který se mnou začal vědomě komunikovat v roce 1993. Až pak jsem si uvědomil, že byl vždy se mnou a chránil mě. Jsem mu vděčný za celý svůj život a děkuji mu každým dnem několikrát. Tehdy jsem prožil nejenom štěstí, bylo to ještě něco víc než štěstí v duši, byla to blaženost, byl to nejsilnější a nejkrásnější pocit, který jsem kdy v mém fyzickém těle poznal. 

Nyní tedy ten smutný příběh z mého života:

Když jsem byl v říjnu 2005 navštívit matku, která žila v Praze a já již dávno v cizině, tak jsem si s ním povídal o tom, jaké to bylo, když dostala mozkovou mrtvici a co viděla a co pak prožívala, když se probrala atd. Povídali jsme si, moc mě to zajímalo, protože jsem cítil, že ta mrtvice nebyla jen tak. Moje matka dostávala celý život, který neměla opravdu lehký, mnoho znamení od Vesmíru a nechtěla je přijmout. Když jsem jí třeba některé z těch znamení přeložil do normální mluvy, urazila se a nechtěl to slyšet. Byla šťastná, když ji lidé obelhávali, když jí lichotili a ona pak pro tyto lichotky jim nosila dárky a chtěla být v jejich očích stále lepší a lepší. To se jí sice dařilo, ale její zdraví ji říkalo, že to není správné. Ona si jela stále svou. No a tehdy v říjnu jsem jí řekl "mami tohle bylo jistě to poslední znamení, cos shůry dostala" Ona s tím souhlasila a já pokračoval "chceš vidět ještě svá vnoučata?" ona kývla, že samozřejmě chce no a tak jsem ji řekl, že přijedeme na Vánoce - žili jsme již v té době v Italii - a že jestli nás tedy chce opravdu vidět, tak že nesmí dělat nic, co by mohlo ublížit jejímu srdci - měla již tzv. budíka. Řekl jsem jí velice důrazně, že to není legrace, že opravdu když neposlechne, tak že by nás už nemusela vidět. Ona se vždy nervovala, když měla přijet návštěva, chtěla aby vše bylo tak, jak si představuje a dělala spoustu pečiva atd. Tak jak to často mámy dělají. Ale ona to dělala ne z lásky k té činnosti, ona byla při pečení, zadělávání těsta vždy urputná a to se jí stalo osudným. 22. prosince, když jsme právě vyjížděli volal bratr, že matka v noci zemřela. Už svá vnoučata neviděla.

Je toho moc, co bych ještě mohl psát, je toho moc, co mi Vesmír napovídal a pak mi dokázal, že on musí činit to, co činí. Proč myslíte, že moudří lidé vám nikdy neřeknou přesně, co máte dělat. Vždy vám jenom ukážou cestu a směr a je pak na vás, jestli ten směr neztratíte a neodbočíte z té správné cesty. Někdo se na tu cestu ani nevydá, protože se mu zdá neschůdná a proto pak celý život bloudí. 

Pojďme nyní zkusit jít po té cestě, kterou nám nyní Vesmír ukazuje, dává nám jasně najevo, kterým směrem bychom měli jít, zkusme to a připravme pro naše potomky lepší svět, i když lepší než tu opravdu je nikdy nebude. Snad jste to pochopili, co tím chci říct. Zkusme se vydat směrem tam, odkud odešli Adam s Evou, když Eva Adama vytáhla směrem k touhám. Tomu, komu se to podaří, zažije blaženost v celém těle, jeho duše bude plná lásky a o to nyní Vesmíru jde. Vesmír ví, že tam se musíme dostat, abychom mohli pokračovat jako Homo sapiens sapiens. 

Viděl jsem, že na těchto stránkách zdarma jsou nyní samé reklamy, asi ty stránky zavřu. Přeji všem aby neztratili kompas, který nyní ukazuje správným směrem.