Jdi na obsah Jdi na menu

Finanční pandemie

Stále častěji slýcháváme, že Koronavirus, který nás přivedl zpět do totality, byl vyroben v laboratoři, i když ti, co z karantény mají užitek, tvrdí něco jiného. Pro ekonomickou pandemii, která postihla hlavně americké, čínské a ruské miliardáře, je zcela jedno, jak se se tento nebezpečný a nevypočitatelný virus dostal. Já osobně také sdílím názor těch odborníků, kteří se vyslovují pro hypotézu, že vznikl lidskou rukou a není to výtvor přírody, i když je to božská aktivita.

Komu pomohlo to, že jsme ve strachu, že jsme v panice, že se projevují opět udavačské charaktery uvědomělých občanů a to nejen v Čechách, ale i zde v Italii, kde stále pobývám a někteří najednou jako kdyby ožili, najednou mají moc a jedete-li na kole nebo běžíte-li bez roušky, již vám hubují, přestože jsou 10 metrů od vás. To přesně zažil včera můj syn v Pise, kde studuje a chtěl si trochu protáhnout tělo a protože sport pro zdraví je zde omezeně povolen, tak si chtěl jít zaběhat a po pár minutách to vzdal, když viděl, jak na něj někteří nevraživě koukají, dokonce i ti, co ještě před týdnem roušku nenosili a protože je to nyní v Toskáně povinnost, tak si ji nasadili a hned se durdí,  když uvidí na obzoru hlavu bez roušky. Já jsem si šel dnes zaběhat, ale vzal jsem si raději takové tričko, z kterého bylo patrno, že jsem profesionální sportovec, i když je již 20 let staré, ale má i startovní číslo, když jsem ještě běhal půlmaratony a za celých 10 km jsem nezažil nikoho, kdo by se rozčiloval, dokonce i dva policisté, co kontrolují, zda se dodržují pravidla, které vláda nastavila, mě nezastavili, aby se podívali, jestli mám "Autocertifikazione" jakési vlastní dobrozdání, že dělám pouze to, co se smí, mě nezastavili, protože to tričko asi dodávalo jakýsi respekt a bohužel můj syn tohle tričko neměl a běžel jen tak v teplákách a vypadalo to, že není profík a že dělá něco jako na oko, aby se dostal z bytu ven aniž by šel za nákupem. 

Tato karanténa mi připomněla totalismus (totalitu, totalitní režim), který jsem zažíval až do roku 1978, než jsem utekl na západ, kde jsem poznal, že svoboda není zadarmo. Proto i chápu některé občany starších ročníků, kteří by se raději vrátili do totality, protože ti, co měli knížečku červenou se svým jménem, se měli dobře. Měli výhody oproti těm, kteří otevřeně bojovali proti komunismu a co bylo pro ně důležité, měli zázemí, věděli, že dostanou peníze, že nějak žijí, jezdí na chatu, kterou si nechali třeba postavit s pomocí státních stavebních materiálů, které nemuseli ani zaplatit, protože stát byli oni. O to se sice v reklamě zase někdo nyní pokoušel, když psali před volbami, "země je naše, zemi si ukrást nedáme", ale zapomněli, že země je i těch, kteří chtěli hlasovat pro jinou stranu. 

Znovu tedy k té ekonomické pandemii. Již v dřívějších příspěvcích jsem psal, že by člověk měl sledovat burzu a z toho by mohl posoudit, kdo na koronaviru vydělá a neuběhly ani dva týdny a již jsem četl, že miliardáři zbohatli během této virové pandemie o 10%. Ale nejenom miliardáři, i bývalí členové STB mohli dobře zbohatnout, když se ocitli na správném místě, ve správné funkci, protože dnes, když je stanné právo, si nemůže lid dovolit jít do ulic a říci, takhle ne pánové. Když je stanné právo, tak by mohli i nevinní být popraveni za nic. Toto známe moc dobře z dřívějších let. Již to, že člověk, který si sundá v parku, kde nikdo není, roušku a někdo ho práskne, který stojí 500 metrů daleko a šmíruje dobrým dalekohledem, tak  ten bez roušky může být citlivě potrestán, protože platí za potenciálního roznašeče smrtonosné nemoci. Ve stanném právu, je jedno, jestli jsi nemocný nebo ne, každopádně se musíš chovat jako nemocný. Není to, jako když vrah, do doby než bude usvědčen nebo odsouzen, platí za slušného bezúhonného člověka. V době pandemie, jsme všichni možní vrazi a proto i když logicky nemůžeme nikoho nakazit, musíme být potrestáni, jako roznašeči smrtonosné nemoci. Myslím, že ti, co prodávají dalekohledy, zjistili větší obraty v této době. 

Opět jsem odbočil od svého záměru, co bych rád napsal. Chtěl bych v tomto asi posledním příspěvku, protože končí zkušební provoz, který jsem si objednal, napsat, že je úplně jedno, jestli virus přišel z laboratoře, nebo jestli ho zneužili lidé, ať ti, které obdivujeme pro jejich majetek, nebo ti, kteří si chtěli něco dokázat, nebo teroristé, je to úplně jedno z pohledu Vesmíru, protože kdyby toto Bůh nechtěl, nestalo by se to. Proto jsem psal, že je to schváleno božstvím. Vše, co se na planetě děje, je Bohovi známo a kdyby se dělo opravdu něco, co by mohlo vykolejit rovnováhu vesmíru, tak to nepřipustí. Bůh nepotrestá nikoho, kdo tento vir sem přinesl, je to totiž božská "zbraň", takové skoro poslední znamení před tím, než by musel Vesmír opravdu proti lidstvu zasáhnout.

Tato pandemie nám má ukázat něco, co jsme již zapomněli, protože jsme se přizpůsobili něčemu, co nás nenechá vytáhnout anténu k božství, které nás stále chrání, protože jsme všichni jeho děti. Touto pandemií nám dává Vesmír možnost, abychom se naučilo opět žít. Kolik lidí si říká, že takto to není až zas tak úplně špatné. Vlastně v některých státech Evropy zavládl nakonec jakýsi socialismu, až skoro komunismus, protože je tam totalita, ale lidé dostávají peníze za to, že nechodí do práce a že se řídí tím, co někdo nakázal. Ti lidé se navzájem i hlídají a tak pro vládu je to dobré, ale i pro ty, kteří mají nyní čas i na své koníčky, mohou si v klidu přečíst knihu, aniž by měli stres, že nestíhají, nemají nyní co stíhat a někteří by si přáli takto ještě chvíli setrvat i za cenu, že by nemohli letět někam k moři. Vesmír nám dal tedy možnost, zrovna tak, jak ji dal v roce 1917, kdy se rozletěla z Ameriky španělská chřipka, ukončila válku a vyhubila miliony lidí jako velké znamení pro lidstvo, aby trochu zpomalilo průmyslovou revoluci a honbu za majetkem. Tehdy to lidstvo nepochopilo a vrhlo se v civilizovaném světě k zábavě a vykořisťování slabších. Skončilo to světovou krizí a ta pomohla diktátorům, kteří ale byli Vesmírem povoleni a možná i vybráni. Ne, že by Bůh chtěl utrpení, ale potřeboval pomoc lidstva na planetě, aby mohl poopravit v člověku receptor příjmu lásky, který se mu při editaci mozku homo sapiens sapiens nepovedl tak, jak byl plánován.

Jestli si vzpomínáte na to, co psali o Hitlerovi, než se dal na svou politickou dráhu, tak víte, že chtěl být umělcem a když ho v Mnichově nevzali na akademii, tak se dal na politiku, aby těm, co ho odmítli mohl spálit jejich umění, které prohlásil za bezcenné. Pak tady máme Mussoliniho, který byl taky správně Vesmírem zvolen, protože takového magora, by nemohl asi nikdo jiný zvolit než ten, kdo ho potřeboval. Doufám, že mi to jeho vnučka odpustí, že jsem si dovolil o jejím dědovi takto psát. Chci ale jenom sdělit všem, že to, co se nyní stalo, není jen tak, není to sranda a ať na tom vydělal nebo prodělal kdokoli, není to o jednotlivci, ale je to o planetě. Vesmír pochopil, že ani tsunami, ani podřezávání hlav nevinných teroristy, ani SARS, ani jiné epidemie s námi nehnuly, ani Gréta ze Švédska nám neotevřela oči, ani rodící se autistické děti, které nám sem přináší lásku, nic nezmohly proti mocným na této planetě, tak nám dává toto znamení k zamyšlení se, a jestli ani toto znamení nepochopíme, tak přijde něco mnohem silnějšího, mnohem více smrtícího a pak to nebude 100 000 000 jako u Španělské chřipky, kdy nás tu ještě nebylo tolik, bude to mnohem silnější a jestli opravdu nepochopíme, mělo by se lidstvo připravit na to, že bude svědkem šíleného umírání a velkých i ekonomických ztrát. 

Proto i já apeluji na všechny, aby se opravdu zamysleli, jestli dovedou ještě cítit lásku, lásku k sobě, lásku k bližnímu, lásku k planetě a lásku k Vesmíru a tedy i lásku k božství, z kterého jsme zrozeni. Pro všechny mám takový malý a jednoduchý návod, který je jedním z důležitých pilířů metody Shake Qi a to je děkování za maličkosti. Můžete děkovat i za velké věci, ale děkovat za maličkosti se může naučit každý, i ten kdo je chudý a nikoho nemá. Možná pro něj je to ještě důležitější než pro toho, kdo má bohatství, rodinu, známé a je obdivován pro své postavení a jeho EGO roste a roste než pak praskne.

Děkovat třeba za to, že se mohu vyčůrat, to je již opravdu velký krok, protože chodíme několikrát denně čůrat a když vždy poděkujeme za to, že ledviny tak dobře pracují a že močák nás nebolí a ani močová trubice nepálí, tak to je přeci opravdu k poděkování. Představme si, že nás bolí ledviny, máme v nich kameny, močový měchýř je stále zanícený a moč páchne a nemluvě o tom, jak je to strašné, když pálí močová trubice, že člověk má strach vůbec pustit ten proud do záchodové mísy. To samé, když má člověk hemeroidy, jak trpí při stolici. Když jdete tedy na malou nebo na velkou a jde to samo bezbolestně, pak děkujte a děkujte.

Komu ale děkujete? No přeci tam nahoru, tam kde je to božství, které se snaží vás stále ochránit a když mu poděkujete, děkujete zároveň i svému tělu, jak perfektně pracuje a protože vaše tělo je plné toho božství, tak váš dík padne vždy na tu správnou půdu. Nebojte se děkovat. Ukažte vděk a pomalu zjistíte, že cítíte v srdci i lásku k tomu vašemu Stvořiteli, k tomu vesmírnému bytí, které vám umožnilo přijít na zemi a přes fyzické tělo poznat to, co vaše duše by jinak nemohla zažít. Děkujte a uvidíte, že se vám povede v životě ještě lépe a Vesmíru ukážete, že jste to znamení CORONA dobře pochopili a čím více vás bude, tím lépe se bude na této nádherné planetě žít a za určitou dobu přestane i umírat oněch 30 milionů lidí na hlad. Za tu dobu, co tohle čtete zemřelo již 300 lidí na hlad. Každou minutu ve světě zemře jenom na hlad 57 lidí. Za dobu vaší večeře, která bude trvat 30 minut zemře 1700 lidí na hlad a pak vidíte, že Koronavirus není až tak děsivý. Zatím neumřelo ani milion lidí na korona virus.

Vím, že někdo si bude teď myslet, že jsem cvok, že přeci ti, co umírají na hlad, ti si za to mohou sami, že se nenají nebo že nejsou brethariani, kteří nemusí jíst a žije se jim dobře, jak nyní často slýcháme, ale Koronavirus kácí  teď nevinné civilizované a inteligentní lidi, kteří si to nezaslouží. Tak a nyní se zastavte a zamyslete, co má tedy Vesmír ještě udělat proto, aby neumíraly ty miliony nevinných, které my nechceme vidět, protože jsou někde v hluboké Africe nebo tedy i jinde, ale jsou někde zalezlí, jinak bychom jim přeci dali najíst. Dali bychom jim třeba pivo, které nyní bude Staropramen likvidovat, ale my ty hladový neznáme. Ano, my je nechceme znát, protože by nám dělali špatné svědomí pří obědě nebo večeři, kdybychom si museli uvědomit, že za tu dobu, co jsem se naobědval a navečeřel umřelo 3500 lidí, které bych třeba tím, co jsem snědl mohl zachránit před smrtí, nebo alespoň část těch mrtvých. Proto o tom nechceme slyšet, nechceme to vidět a když náhodou v TV vidíme umírající dítě po kterém již lezou mouchy, tak pošleme 50 Kč dar a tím jsme si udělali čisté svědomí. Ale Vesmír to vidí jinak, Vesmír už to takto nechce, Vesmír už nechce nechat umírat tolik svých dětí, když to nikam nevede, když se mu stále nedaří opravit ten receptor pro příjem lásky. 

Lidi, je to opravdu tak, zkuste děkovat za maličkosti a odvrátíte velkou tragédii, která na tuhle planetu jinak přijde. Zkuste to nejprve s děkováním, pak ucítíte vděk a nakonec se do vás začne dostávat láska k přírodě, láska k planetě, láska i k lidem a budete se cítit stále lépe a lépe. Tato rada je zdarma, ale věřte, že jednou řeknete, že byla k nezaplacení. 

Hezký víkend. Možná toto byl poslední příspěvek a budu pokračovat později pak na vlastních stránkách, až je spustíme. 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář